Мъртво пияна Жени Калканджиева започна да крещи по време на

...
 Мъртво пияна Жени Калканджиева започна да крещи по време на
Коментари Харесай

ЛУД СКАНДАЛ! Калканджиева псува МЕГЗ от сцената на Седмица на модата

 Мъртво пияна Жени Калканджиева стартира да крещи по време на ревюто на МЕГЗ. “Пак ли ще приказваш. По-добре млъкни! Ти си една т*па п*тка почтено ти споделям! Аз те направих известна! ”.

Са единствено дребна част от грозните думи, който Калканджиева сипеше по Каканашева пред ушите на всички до момента в който тя говореше за събиране на средства за щедрост. МЕГЗ се опита да резервира хладнокръвие и не отговори на Калканджиева, която не спираше да псува и наскърбява. Започнаха спорни включвания от публиката, която поддържаше една от двете страни. Жени Калканджиева стартира да свири с пръсти като момче и изкрещя - “Научи се да приказваш български първо ”.

В този миг търпението на Каканашева свърши и тя отговори на микрофона “Мутрите да мълчат, ние ще създадем това ”. И тя смъкна пуловера си и го пусна в коша за дарения, който беше сложила на сцената по случай акцията си АКТИВНОДОБРО.

Публиката безусловно избухна в овации и се изправи на крайници. Ангелите на МЕГЗ използваха образеца и също се съблякоха на сцената и пуснаха облеклата в коша си за дарения. Емоцията беше голяма. Всички девойки се прегръщаха и скачаха на сцената, а публиката скандираше МЕГЗ. Минутка по-късно Каканашева се отдели, с цел да се разцелува без какъвто и да е срам още веднъж обществено с Рончев, който я чакаше, с цел да ѝ подари голям букет.
Но това не е всичко. Скандалът продължи и на открито. Мартин Карбовски едвам измъкна мъртво пияната и афектирана Калканджиева от събитието. А тя седна на входа на хотела и продължи да плюе по МЕГЗ като цитираше съглашението и с прокуратурата от през вчерашния ден.

“Видяхме я всички. Защо ѝ се размина. Трябваше да лежи в пандиза ” - крещеше Калканджиева. “Дори аз в този момент ѝ върша услуга. Отново я върша известна ”. В този миг на входа се появи Рончев. Калканджиева на спираше да крещи по предприемача - “Ти за какво си с тази. Тя не става за нищо. Винаги желае вниманието за нея ”. Рончев не устоя на провокацията на пияната Жени и очевидно едвам стискащ се да избухне отвърна: “Ти не си добре. Смешна си. Никога повече не се занимавай с Миглена, тъй като ще си имаш работа с мен ”.
Това несъмнено беше най-емоционалната Седмица на модата откогато събитието съществува. Никога не сме виждали българската аудитория толкоз разчувствана и дейна на фешън събитие. Хората обсъждаха ревюто, обществената идея, възгледите си за мутрите и смяната и безконечните врагове МЕГЗ и Калканджиева, който кръстосват шпаги към този момент 7 години откогато едвам не се изтрепаха в риалити формата “Къртицата ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР